Laser/refractiechirurgie

Laser/Refractiechirurgie

Ook voor refractiechirurgie kunt u bij Torica terecht, wij zijn gespecialiseerd in advies, onderzoek en begeleiding in het complete traject rondom een ooglaserbehandeling.

Torica is aangesloten bij de landelijke Eyescan organisatie. Eyescan is een oogzorgkliniek gespecialiseerd in ooglaserbehandelingen welke voortdurend investeert om optimale veiligheid en maximale resultaten te bereiken. Eyescan kiest voor gerenommeerde en ervaren refractie chirurgen in plaats van voor minder gespecialiseerde en ervaren artsen. Eyescan garandeert dat u alleen behandeld wordt door gespecialiseerde, vaste oogartsen. Zij bieden samen een ervaring in refractiechirurgie van 25 jaar en hebben meer dan 15.000 behandelingen uitgevoerd

Onze optometristen zijn speciaal opgeleid op het gebied van voor- en nazorg bij refractiechirurgie, maar passen ook brillen en lenzen aan. Dit betekent dat zij, uiteraard na uitgebreid onderzoek, onafhankelijk kunnen adviseren welke oogcorrectie (of een ooglaserbehandeling of een bril of lenzen) voor u het meest geschikt is. 

Onze optometristen werken intensief samen met de Eyescan oogartsen en zijn volledig betrokken bij alle processen en resultaten. Zij hanteren de protocollen van de kliniek en werken met specifieke medicamenten en geavanceerde optometrische apparatuur.

De professionele service die wij hiermee bieden is toonaangevend binnen de oogzorg in Nederland. Kijkt u voor meer informatie op: www.eyescan.nl