veilig winkelen doen we samen

veilig winkelen doen we samen

Als we iets hebben geleerd van de afgelopen tijd is het wel dat aandacht voor elkaar één van de allerbelangrijkste dingen in het leven is.

Dit, en nog een onbetaalbaar iets als tijd, is wat onze medewerkers je graag bieden naast hun technische vakmanschap. Combineer dit met de veiligheid volgens de normen van deze tijd, en je hebt een fijne plek waar je met je wensen terecht kunt.

Een veilige afstand houden is ook in de winkel belangrijk. En die is nu eenmaal 1,5 meter, ook bij het meten van je ogen. Daarnaast zijn er aanvullende maatregelen in de vorm van perspex schermen in de oogmeetruimtes en op de adviestafels. Is de onderlinge afstand toch minder als 1,5 meter, dan dragen wij uiteraard een mondkapje. Uiteraard wordt alle apparatuur na gebruik uitvoerig gedesinfecteerd net als alle brillen die gepast zijn.

We zien erop toe dat onze medewerkers gezond en klachtenvrij zijn. Let er dus ook op dat je ons alleen bezoekt als je geen klachten hebt. Twijfel je? Stel je vragen en volg het advies van onze medewerkers op.

Naar overzicht