OPEN!

OPEN!

BESTE TORICA KLANT,

Met ingang van dinsdag 12 mei staan wij weer 100% voor u klaar. Onze openingstijden zijn weer als vanouds: van dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

UW EN ONZE GEZONDHEID IN DE WINKEL:
Uw en onze gezondheid staan voorop. Daarom hebben wij een aangepaste werkwijze. Als u verkouden bent, koorts heeft, moet hoesten of andere griepverschijnselen heeft, blijft u dan alstublieft thuis. Natuurlijk helpen wij u graag weer als u beter bent. In de winkel houden wij de anderhalve meter regel strikt aan. Om fysiek contact te vermijden hebben wij aanvullende maatregelen getroffen in de vorm van perspex schermen. Kom alleen of maximaal met twee naar de winkel. Laat uw kinderen thuis.

NIEUWE BRIL OF AANPASSING VAN UW GLAZEN:
Als u een nieuwe bril wilt kopen of uw brillenglazen moeten worden aangepast, bent u van harte welkom, maar bij voorkeur op afspraak.
U kunt telefonisch een afspraak maken via 070-390.67.42

VERKOOP ZONNEBRIL & SERVICE:
Voor het uitzoeken van een nieuwe zonnebril of service aan uw bril kunt u zonder afspraak terecht.

CONTACTLENZEN:
Met ingang van dinsdag 12 mei starten wij met reguliere contactlenscontroles en contactlensaanpassingen. Voor een controleafspraak of contactlensaanpassing dient vooraf een afspraak gemaakt worden.

OPTOMETRIE & OOGZORG

Optometrie en oogzorg starten wij iets later op: vrijdag 22 mei.

Heeft u vragen? Stuur een mail naar info@torica.nl. Of bel tijdens openingsuren.

Graag tot ziens in de winkel!

Team Torica

Naar overzicht