oog voor elkaar

oog voor elkaar

Moeilijke maar geen onmogelijke tijden

In verband met het corona virus werken wij uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en de diverse beroepsverenigingen. Zowel voor uw als onze gezondheid. Hierdoor zijn een aantal aspecten van ons werk moeilijk maar is niet alles onmogelijk.

Wat betekent dat voor elkaar?

Algemeen:
Regelmatig handen wassen met zeep en reinigen met desinfecterende lotion.
Apparatuur en/of andere oppervlakten grondig reinigen.
Fysiek contact vermijden, anderhalve meter afstand houden.
Betalingen door middel van PIN.

Oogmetingen:
Oogmetingen ten behoeve van een brilvoorschrift gaan door.
De voormeting door middel van de autorefractor en de daadwerkelijke oogmeting met een  automatische phoropter creëert een fysieke barrière die passen in de voorgeschreven protocollen.

Verkoop:
Met elkaar kunnen wij dit doen. Vooraf vragen wij u de handen te wassen en met desinfecterende lotion te reinigen. De monturen worden niet door ons opgezet maar door uzelf. Uiteraard verzien wij u van het professionele advies wat u van ons gewend bent. Hoe fijn is dat.

Bril afstellen:
Voor het afstellen van de bril verzoeken wij u om de bril zelf op te doen. Wij kijken op gepaste afstand; lopen rondom en vragen om de bril weer neer te leggen zodat wij aanpassingen kunnen doen.

Controles:
Tot en met 28 april verrichten wij geen contactlens-, oogdruk-, diabetes-, optometrische en orthoptische controles.

Afleveren:
Indien gewenst, kunnen wij uw bril en/of contactlenzen ook opsturen of langs brengen.

Tot slot:
Wij vragen ook aan u, om uw eigen fysieke conditie in acht te nemen. Bent u verkouden, heeft u koorts en/of moet u hoesten, dan vragen wij u om uw bezoek aan de winkel op een later tijdstip in te plannen.

Team Torica: OOG VOOR ELKAAR

Naar overzicht