Sinds 1939

Torica: al 81 jaar legendarisch

de service van toen, de techniek van nu, de brillen van morgen.

Op 1 april 1939 is Torica Optiek opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de optiek. Van trendy (zonne) brillen en contactlenzen tot aan optometrie, orthoptie, refractieve chirurgie en audiologie.

Sinds de oprichting staat Torica garant voor optimale vakkennis, een juist advies, service, kwaliteit en een fantastische collectie brillen. Na de recente verbouwing hebben wij 400m² tot onze beschikking met de nieuwste collecties brillen en modernste apparatuur om u maximaal kijkcomfort en de beste oog- en oorzorg te leveren.

Tevens heeft Torica, door  intensieve samenwerking met huisartsen en oogartsen in de regio, de mogelijkheid om, indien daar aanleiding toe is, sneller door te verwijzen naar de juiste arts.

Het team van Torica, dat bestaat uit gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten, HBO-optometristen, orthoptiste, audicien en ervaren verkoopadviseuses, is altijd op zoek naar vernieuwing en de laatste modetrends om u als klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren en toonaangevende producten te kunnen bieden die aansluiten bij uw wensen tot correctie van het gezichtsvermogen.

Een combinatie die vandaag de dag rustig uniek mag worden genoemd.