Torica meer dan een winkel

Wat krijgt u bij Torica

Men krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk.

Een bekend gezegde waarbij de eerste tien seconden van een ontmoeting bepalend zijn voor de eerste indruk die men van u krijgt. Men kijkt u aan en u kijkt de ander aan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de aandacht ook gaat naar het brilmontuur dat medebepalend is in uw gezichtsuitdrukking. Het is voor ons een uitdaging uw eerste indruk te winnen en uw "eerste tien seconden" waardevol te maken.

Steeds meer mensen zien de bril niet alleen als een hulpmiddel om goed te kunnen zien maar ook als een belangrijk mode accessoire dat met zorg gekozen moet worden. Omdat een bril iets heel persoonlijks is, van zowel een klassieke uitstraling tot aan de hippe en trendy look van de designer labels, bied Torica u een keuze uit meer dan 2000 monturen.

Wij leveren u niet alleen een bril of contactlenzen, wij verzorgen en controleren eveneens de conditie en gezondheid van uw ogen.

De opticiens van Torica zijn opgeleid om u het beste advies te geven op correctie gebied. Onze optometristen en orthoptiste zijn speciaal opgeleid om u maximale zorg te bieden op het gebied van oogzorg. Ieder oog is immers anders. Daarom zijn er ook verschillende onder­zoeken, uiteenlopend van standaard tot uitgebreid
optometrisch of orthoptisch onderzoek.

Uiteraard overleggen wij dit eerst met u zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Mocht uit één van onze onderzoeken blijken dat verdere behandeling noodzakelijk is, wordt u direct doorverwezen naar uw huisarts of oogarts waarbij wij er voor zorgen dat u, indien noodzakelijk, vrijwel direct bij de juiste arts terecht kunt.

Ook voor refractiechirurgie kunt u bij Torica  terecht, wij zijn gespecialiseerd in advies, onderzoek en begeleiding in het complete traject rondom een ooglaserbehandeling. Torica is aangesloten bij de landelijke Eyescan organisatie.

Op deze manier kunnen wij u het beste advies en maximale oogzorg bieden.

Torica heeft zich naast oogzorg ook gespecialiseerd in hoortechniek, ook voor zaken met betrekking tot uw gehoor bent u bij ons dus in goede handen.