Hoortoestellen

audicien

TORICA HEEFT OOG VOOR OREN

Torica is er niet alleen voor uw zicht, maar ook voor uw gehoor. Uiteraard met dezelfde kennis, kwaliteit, zorg en service die u van ons gewend bent. Om deze best mogelijke zorg te kunnen leveren, wordt onze audicienafdeling verzorgd door Oorwerk.

Oorwerk is een zelfstandig, StAr gecertificeerd, audicienbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. Ook Oorwerk heeft de best mogelijke zorg voor haar klanten hoog in het vaandel staan. Daarom werken bij Oorwerk alleen audiciens die "Oorwerkwaardig" zijn; hoog opgeleide professionals die snappen dat een mens naast oren ook gevoelens, wensen en eisen heeft. De audiciens van Oorwerk gebruiken hun vakmanschap en inlevingsvermogen voor het leveren van het best mogelijke maatwerk.

Als uit de gehoortest en het gesprek met de audicien blijkt dat u het beste geholpen bent met een hoortoestel, dan kiezen we samen een hoortoestel uit dat uw gehoor het beste ondersteund. Oorwerk heeft hoortoestellen van alle A-merken in huis in elke denkbare kleur en uitvoering. Kiest u voor een fel kleurtje of juist een onzichtbaar apparaatje? Kiest u voor gebruiksgemak of toch een wat lagere prijs? Bij Oorwerk heeft u de meeste keus, dus altijd een oplossing die bij uw wensen past.

Zodra u uw hoortoestel uitgekozen hebt, wordt het heel precies voor u op maat gemaakt en afgesteld op uw wensen. Daarna is het aan u om uw nieuwe gehoor in alle rust te testen. U zult best moeten wennen aan uw "nieuwe" gehoor. Daarom bouwen we de ondersteuning van uw gehoor rustig op. U kunt op elk moment een afspraak maken om uw hoortoestel nog een beetje verder op uw wensen af te stellen. Samen komen we er wel uit. U betaalt pas als u geheel tevreden bent.

Ook voor gehoorbeschermers, voor verschillende doeleinden zoals harde geluiden op de werkvloer, bij concerten of om te kunnen slapen in een onrustige omgeving en op maat gemaakte zwemdopjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 070-3906742 of mailen naar audicien@torica.nl