Hoortoestellen

audicien

TORICA HEEFT OOG VOOR OREN

Torica is er niet alleen voor uw zicht, maar ook voor uw gehoor. Uiteraard met dezelfde kennis, kwaliteit, zorg en service die u van ons gewend bent. Om voor uw gehoor de best mogelijke zorg te kunnen leveren zijn wij een StAr gecertificeerd Hoorprofs audicienbedrijf.

Hoorprofs is een landelijke organisatie van zelfstandige audiciens waarbij aangesloten audicienbedrijven voldoen aan de eisen van de StAr (Stichting Audiciensregister).

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en de best passende oplossing te kunnen bieden op het gebied van horen en gehoorbescherming, maken wij gebruik van de modernste apparatuur. Zo hebben wij de beschikking over het Aurical systeem voor o.a. toon- en spraakaudiometrie, een audiocabine en video otoscoop om de gehoorgang “live” in beeld te brengen.

Onze ervaren audicien kan gratis en vrijblijvend het gehoor testen en beantwoordt graag alle vragen. Bij eventuele gehoorklachten adviseert hij u over een passende oplossing en kan men starten met een proefperiode van de hoortoestellen.

Deze worden vakkundig ingesteld en geschikt gemaakt om het verstaan in moeilijke situaties, zoals een gesprek in gezelschap, zo optimaal mogelijk te maken.

Bent u na deze proefperiode tevreden en wilt u de hoortoestellen definitief houden, dan biedt Torica u vijf jaar lang gratis onderhoud. Dit betekent dat de apparaatjes elk jaar worden nagekeken en bijgesteld indien het gehoor veranderd is. Belangrijk om te weten: waar u ook verzekerd bent, u kunt ALTIJD bij ons terecht.

Ook voor gehoorbeschermers, voor verschillende doeleinden zoals harde geluiden op de werkvloer, bij concerten of om te kunnen slapen in een onrustige omgeving en op maat gemaakte zwemdopjes bent u bij Torica aan het juiste adres.

Onze audicien is werkzaam op dinsdag, woensdag en om de week op zaterdag. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 070-3906742 of mailen naar audicien@torica.nl