Uw lenzen onze zorg

Uw lenzen, onze zorg

Succesvol en veilig contactlenzen dragen is alleen mogelijk met professionele zorg. Zorg die u vanzelfsprekend bij Torica Optiek kunt verwachten. Contactlenzen koopt u om op een comfortabele manier scherp en ongehinderd te zien.

Omdat ogen uniek zijn qua grootte, kromming en sterkte bestaat er geen zogenaamde standaard contactlens. Daarom passen wij contactlenzen aan volgens een vastgestelde procedure, waarbij wij niet alleen zorgvuldig kijken naar de sterkte van de ogen, maar ook met de meest geavanceerde apparatuur naar de kromming, de conditie van uw cornea (hoornvlies) en traanvocht.

Ook belangrijk zijn uw leef- en werkomstandigheden en uw verwachtingen van het contactlens dragen. Met behulp van de hiermee verzamelde gegevens kan één van onze Optometristen/ Contactlensspecialisten de voor u perfecte contactlens aanmeten. Hierbij hebben we de keuze uit verschillende soorten Harde zuurstofdoorlatende contactlenzen en Zachte contactlenzen (o.a. dag-, week-, maand- en halfjaarlenzen) van alle toonaangevende contactlensfabricanten waarbij ook de zogenoemde torische en multifocale contactlenzen tot de mogelijkheden behoren.