Nachtlenzen

Nachtlenzen

De hele dag scherp zien zonder bril of contactlenzen?

Deze wens is nu mogelijk met Nachtlenzen®. Nachtlenzen draagt u alleen ’s nachts. Terwijl u slaapt, corrigeren de lenzen uw ogen zonder dat u er iets van merkt. Overdag hebt u dan zonder bril of lenzen het scherpste zicht.

Het Nachtlensmateriaal laat extreem veel zuurstof door en heeft daardoor de minste invloed op uw oog. Nachtlenzen zijn volkomen veilig en u kunt ze de hele nacht dragen. Het is geschikt voor mensen met een min-sterkte tot S-4.50. Vooral voor mensen die soms last hebben van droge of gevoelige ogen als men bijvoorbeeld een tijd achter de computer gezeten heeft. Maar ook watersporters kunnen weer scherp kijken zonder dat ze bang hoeven zijn dat ze bril of lenzen in het water verliezen. Daarom kiezen steeds meer lens- en brildragers dan ook voor het gemak van Nachtlenzen.

Nachtlenzen zijn een prima alternatief voor een laserbehandeling. Veel mensen vinden een laserbehandeling eng. Het principe van de Nachtlens is veel eenvoudiger. Want mocht je om de een of andere reden geen Nachtlenzen meer willen dragen, dan kun je altijd terug naar lenzen of een bril. De ogen gaan vanzelf weer terug naar de oorspronkelijke situatie.

Meer weten?

Maak meteen een afspraak met één van onze contactlensspecialisten.